Asiakaspalvelu & usein kysyttyä


Ystävällinen ja tehokas asiakaspalvelutiimimme palvelee sinua arkisin ja vastaamme kaikkiin viesteihin 24 tunnin kuluessa! 

Sähköposti: asiakaspalvelu@ryhtipallo.fi

Yhtiön varaston osoite ja palautukset

Ryhti Desing // Verkkologistiikka
Taalintehtaankatu 8
20750 Turku

Huom! Asiakaspalautuksissa ole aina yhteydessä asiakaspalveluun, niin kerromme ohjeet!

Usein kysytyt kysymykset 

Voinko ostaa pelkän kangaspäällisen?

Myymme Ryhtipalloja vain yhtenä pakettina, sisältäen kangaspäällisen, testatun PVC-sisäpallon, pumpun sekä muut lisätarvikkeet. Näin voimme mm. taata pallon takuuehdot. Kankaan sisällä ei siis saa käyttää muita jumppapalloja vaikka niiden koko olisikin sama.

Sisäpallo on liian pieni tai päällinen kangaspallo jää liian löysäksi

Sisäpallo on hyvin joustavaa, vahvaa PVC-muovia joka kestää erinomaisesti ilmaa. Jatka pallon pumppaamista edelleen niin paljon, että ulkopuolinen kangaspallo asettuu sisäpallon päälle ilman ryppyjä. Aluksi pallo voi tuntua liian kovalta, mutta se pehmenee kun sisäpallon muovi venyy noin 24 tunnin kuluessa. 

Voinko pestä Ryhtipallon?

Kyllä! Voit pestä päällisen kangaspallon mieluiten 30c lämpötilassa. Jos pallossa on vain jokin pieni kohta joka kaipaa pesua, voit pestä sen esimerkiksi juoksevan veden alla kyseisestä kohdasta. 

Minkä pituisille Ryhtipallo sopii?

Pallo sopii hyvin 155cm-180cm pituisille käyttäjille, ja lisäksi ainakin pari 185cm pituista miestä on kokenut pallon hyväksi, vaikka pidemmillä henkilöillä se riippuu vähän omasta mieltymyksestä. Jos olet epävarma, niin voit tilata Ryhtipallon ja palauttaa sen 14-vuorokauden sisällä ilmaiseksi. 

Olen hävittänyt pallon mukana tulevat lisätarvikkeet

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin voit tilata uusia lisätarvikkeita, kuten pumpun tai venttiilin. 

Kestääkö kangas kissan kynnet?

Vaikka Ryhtipallojen kangas onkin vahvaa polyesteriä, niin emme voi kuitenkaan luvata sen kestävän rajua kissan kynsimistä. Siksi kissan aiheuttamat vahingot eivät kuulu takuun piiriin ja suosittelemme ostamista omalla vastuulla.