Kankaalla päällystetty jumppapallo? - Mihin kaikkeen ryhtipalloa voi käyttää?


Istuinpallo toimii myös jumppapallona

Ryhti Design istuinpallot ovat kehittyneempi versio perinteisestä jumppapallosta. Ryhtipallo toimii niin työistuimena, sisustustuolina kuin myös tyylikkäänä jumppapallona. Pallot ovat valmistettu laadukkaasta kankaasta, jotka olemme valinneet niin, että ne sopisivat jokaiseen suomalaiseen kotiin. Voit valita omasi neljästä tarkoin valitusta väristä. 

Hiekanharmaa sopii värinsä perusteella lähes jokaiseen kotiin, sillä se on neutraali eikä nouse muiden huonekalujen seasta kovin paljon esille. Hiilenmusta taas edustaa samaa kategoriaa, eli se sopii vähän erilaiseen sisustukseen, mutta on silti tyylikäs, eikä suotta pomppaa liian paljon esille. Jos puolestaan haluat sellaisen istuinpallon joka todella huomataan ja erottuu edukseen, voit valita Tulipunan tai Meriturkoosin

Uutena värinä meillä on myös hillityn kaunis Pellava

 

1) Työtuoliksi 

Korvaa vanha työtuolisi Ryhtipallolla ja teet istumisesta aktiivisempaa pienen tasapainoliikkeen myötävaikutuksesta. Lihasten passiivisuus on keholle kaikista vaarallisinta istumisessa, joten istuinpallo ratkaisee tämän ongelman. 

2) Kodin sisustukseen 

Ryhtipallo on suunniteltu niin, että ne ovat tyylikkäitä ja sopivat joka tilanteeseen. Pallo on siis mainio esimerkiksi olohuoneeseen, takkahuoneeseen tai työhuoneeseen, sisustuselementtiä. Istuinpallo luo tyylikkyyttä, sillä voi istua ergonomisesti ja sen saa helposti siirrettyä ylimääräiseksi istuimeksi tilanteen mukaan.

3) Sohvalla loikoilu

Istuinpallomme toimii myös rahina. Istuinpallon pohja on suunniteltu niin, että pallo pysyy paikoillaan, jolloin se ei karkaa jalkojesi alta. Voit heittää hyvästit vanhoille ja tylsille raheille ja käyttää niiden sijasta tyylikästä, Suomessa suunniteltua Ryhti Design istuinpalloa!