Kankaalla päällystetty jumppapallo? - Mihin kaikkeen ryhtipalloa voi käyttää?


Istuinpallo toimii myös jumppapallona

Ryhti Design istuinpallot ovat kehittyneempi versio perinteisestä jumppapallosta. Ryhtipallo toimii niin työistuimena, sisustustuolina kuin myös tyylikkäänä jumppapallona. Pallot ovat valmistettu laadukkaasta kankaasta, jotka olemme valinneet niin, että ne sopisivat jokaiseen suomalaiseen kotiin. Voit valita omasi neljästä tarkoin valitusta väristä. 

Hiekanharmaa sopii värinsä perusteella lähes jokaiseen kotiin, sillä se on neutraali eikä nouse muiden huonekalujen seasta kovin paljon esille. Hiilenmusta taas edustaa samaa kategoriaa, eli se sopii vähän erilaiseen sisustukseen, mutta on silti tyylikäs, eikä suotta pomppaa liian paljon esille. Jos puolestaan haluat sellaisen istuinpallon joka todella huomataan ja erottuu edukseen, voit valita tulipunan tai meriturkoosin

1) Kodin sisustukseen 

Ryhti Design istuinpallo on suunniteltu niin, että ne ovat tyylikkäitä ja sopivat joka tilanteeseen. Istuinpallo on siis mainio esimerkiksi olohuoneeseen, takkahuoneeseen tai työhuoneeseen, sisustuselementtiä. Istuinpallo luo tyylikkyyttä, sillä voi istua ergonomisesti ja sen saa helposti siirrettyä ylimääräiseksi istuimeksi tilanteen mukaan.

2) Liikunta ja jooga

Ryhti-istuinpalloa voit käyttää myös urheiluun ja erityisesti joogaan. Istuinpallo ei säikähdä kovaa käyttöä, sillä kangas on testattu ja valmistettu niin, että se kestää pesua, hankausta ja istumista! Voit istuinpallon avulla tehdä lempiliikkeitäsi, vaikka olohuoneessa ja joogatunnin jälkeen asettaa pallon vaikka sohvan eteen, johon sitten illalla television ääressä voit asettaa jalkasi lepäämään. 

3) Sohvalla loikoilu

Istuinpallomme toimii siis myös yogassa, mutta myös rahina, sohvan kanssa. Istuinpallon pohja on suunniteltu niin, että pallo pysyy paikoillaan, jolloin se ei karkaa jalkojesi alta. Voit heittää hyvästit vanhoille ja tylsille raheille ja käyttää niiden sijasta tyylikästä, Suomessa suunniteltua Ryhti Design istuinpalloa!